Lapset

KEVÄÄN KURSSIT STARTTAA VK 6, ALKAEN 6.2.2017! KESTO 12 VKOA. ILMOITTAUDU NYT!

Äiti-vauva jumppa n. 3kk ->  UUTTA!

Nyt sinun on mahdollista osallistua kurssille yhdessä perheen pienimmän kanssa! Jumppaa äideille yhdessä yli 3kk vanhoille vauvoille.  Ohjaajana toimii Tuula Meuronen.

Voimistelu ja Akrobatia 5-7 vuotiaille

Perusvoimistelua ja akrobatiaa lapsille! Tällä kurssilla opit helposti ja hauskasti voimistelun sekä akrobatian perusasioita. Kurssi sopii kaikille 5-7 vuotiaille, liikuntataustasta ja harrastuksista huolimatta. Teemme jokainen omaan tahtiin ja oman kehityksen mukaan, siksi kurssi sopii erinomaisesti niin aloittelijoille kun jo vähän voimistelua harrastaneelle. Opettajana toimii Alexandra Björkholm.

Lasten Thai-nyrkkeily 6-10 vuotiaille

Lasten Thai-nyrkkeilyssä pääpaino harjoittelussa on tehdä siitä hauskaa jokaiselle tulevaisuuden mestarille : ) Kurssilla käydään läpi Thai-nyrkkeilyn tekniikkaa; lyöntejä ja potkuja sekä lisäksi opetellaan paljon muutakin. Lapsi oppii muun muassa erilaisia liikkumistapoja eri suuntiin, ketteryyttä sekä muita lukuisia motorisia taitoja. Opettajana erittäin kokenut Thai-nyrkkeilyn taitaja Juha Jänisoja. Tässä huippukiva harrastus tytölle ja/tai pojalle!